Odamızın 48. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri tamamlanarak yeni Yönetim Kurulu görevine başladı.
21 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen Genel Kurul, Divan Kurulunun seçimi ile başladı. Yapılan seçimde, Divan Kurulu Başkanlığına Prof.Dr. Necmettin TEKİN, Başkan Yardımcılığına Osman YİĞİT, Katip Üyeliğe ise Mehmet BÜLBÜL ve Dilruba ÇOŞKUN BAŞBUĞ oy birliği ile seçildi.
47. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynep Pınar KAYA, Veteriner Hekimler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yalçın KÖKSAL ve Meslektaşlarımızın konuşmalarının ardından, 47. Dönem Yönetim Kurulu oy çokluğu ile ibra edildi.
İki listenin yarıştığı 22 Ağustos Pazar günü yapılan seçimlerde kazanan grup Yeni Nesil Veteriner Hekimler oldu. Mazbatasını alarak ilk toplantısını yapan, 48.Dönem Yönetim Kurulu;
Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet BAYDIN,
Genel Sekreterliğe Seda HORUM METE,
Saymanlığa Olcay ÇAĞLAR
Yönetim Kurulu Üyeliğine İbrahim Mert POLAT ve İsa YILDIRIM’ı seçtiler.
Olağan Genel Kurulumuzun mesleğimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen yeni yönetime başarılar diliyoruz.